Ans en Nick

Logistiek Coördinator

Jouw rol

Interfood is op zoek naar een logistiek coördinator vloeistoffen om zich bij het team in Bladel, Nederland, aan te sluiten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor relatie- en contractbeheer met klanten, leveranciers en logistieke partners, wat ons inzicht geeft in hun behoeften en Interfood in staat stelt de planning te optimaliseren. Je zult alle binnenkomende bestellingen van onze klanten moeten verwerken, en door het beheer van de relatie moet je in staat zijn om de beste planning te maken voor de klant, leverancier en Interfood.

Op dagelijkse basis heb je direct contact met leveranciers, klanten en logistieke partners, evenals ons kantoor in Warschau en natuurlijk de verschillende afdelingen binnen Interfood, zoals liquid agreement, handel en kwaliteitsborging. In deze rol rapporteer je aan de supervisor logistiek liquids.

Bovendien zul je het transport boeken en de dagelijkse opvolging van leveringen verzorgen. Een analytische en commerciële focus is essentieel voor deze rol, en je moet kunnen denken als een handelaar.

Als onze nieuwe logistiek coördinator vloeistoffen ben je verantwoordelijk voor:

 • Contractbeheer van verkoop met onze klanten en contractbeheer van inkoop met onze leveranciers.
 • Het creëren en onderhouden van een nauwe relatie met ons handelsteam om de productpositie en (spot) kansen te bespreken.
 • Het maken van de week-tot-week planning op basis van prognoses, bestellingen en spotkansen.
 • Het bespreken, monitoren en verwerken van wijzigingen met klanten/leveranciers/logistieke partners en het onderhouden van nauw contact met de andere vloeistoffen coördinatoren.
 • Het regelen van transport op reguliere routes met gecontracteerde vervoerders.
 • Het zoeken naar transport voor onregelmatige routes en onderhandelen over de beste prijs/kwaliteit.
 • Het beheren van seizoenspieken op een proactieve manier samen met vervoerders, en je bereidt en woont operationele vergaderingen bij.

Jouw profiel

Afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur in Logistiek of een aangrenzend vakgebied.
Je communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels zijn uitstekend. Een vreemde taal zoals Frans of Duits is een voordeel.
Je bent een echte teamspeler, stressbestendig, flexibel, nauwkeurig en servicegericht.
Ervaring in een complexe en dynamische internationale zakelijke omgeving.

Je collega's

Sofie Haans
Sofia Haans
Supply Chain Planner

Waarom Interfood?

Interfood biedt een zeer goede werkomgeving. Het is dynamisch, professioneel en uitdagend voor iedereen. Het bedrijf stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Naast het harde werk heb je tijd om fit te blijven in de sportschool en leuke activiteiten te doen met je collega's.

Wat verwacht je van je nieuwe collega?

We zoeken een teamspeler. Iemand die hard wil werken, flexibel is, maar tegelijkertijd wat plezier in het team brengt.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie, ga ik uit eten of bezoek ik festivals. Bovendien hou ik van reizen en geniet ik er echt van om nieuwe steden en landen te verkennen.

Joep Hermans
Joep Hermans
Logistiek coördinator

Waarom Interfood?

We werken nauw samen. We gedragen ons professioneel, maar intern zijn we een hecht en informeel team. Interfood heeft veel positieve dingen te bieden, zoals ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een hecht en informeel team, heerlijk en gezond ontbijt/lunch, een gratis sportschool en veel leuke evenementen.

Wat verwacht je van je nieuwe collega?

Dat hij/zij een echte teamspeler is met volledige betrokkenheid. Het kan behoorlijk hectisch zijn op onze afdeling, maar je kunt er veel energie uit halen, wat zeer lonend kan zijn. Bovendien hopen we tijdens onze werkdag veel te kunnen lachen!

Wat doe je in je vrije tijd?

Tijdens mijn vrije tijd geniet ik van volleyballen, een drankje doen of tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.

Ons aanbod

 • Competitieve vergoeding en voordelen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 • Gratis heerlijke en gezonde lunch.
 • Deelnemen aan leuke teamactiviteiten.
 • Een 40-urige werkweek en 25 vakantiedagen.
 • Wij hechten waarde aan je persoonlijke ontwikkeling en hebben een strategische focus op ons leerprogramma.
 • Gratis sportschool binnen ons kantoor.

Over Interfood

Houd je van werken voor een internationaal bedrijf? Hecht je waarde aan professionaliteit en kwaliteit? Voel je je op je gemak in een dynamische omgeving? Maar ben je anderzijds op zoek naar samenwerking in een hecht en informeel team? Dan is Interfood de ideale werkgever voor jou.

De Interfood Group is een toonaangevend wereldwijd zuivelhandelsbedrijf (melkpoeders, boter, kaas, zuivelmengsels, enz.). De groep bestaat uit 14 kantoren op alle continenten met meer dan 350 medewerkers. Onze voortdurende streven naar optimale kwaliteit, actuele kennis en een diepgaande focus op service stelt Interfood in staat om het verschil te maken voor haar robuuste netwerk van zowel klanten als leveranciers.

Interfood blijft groeien en zich ontwikkelen door haar proactieve marktbenadering.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en initiatieven van onze medewerkers. Interfood, oorspronkelijk een familiebedrijf, bewijst dat wereldwijde professionaliteit nog steeds gecombineerd kan worden met een unieke persoonlijke bedrijfscultuur, waarin we ons richten op de volgende waarden: Teamwork, Betrokkenheid, Continue Verbetering, Professionalisme en Verantwoord Leiderschap. Dit alles draagt bij aan ons doel: Samen voor beter.

Word jij ons nieuwe teamlid?

Of heb je vragen? Stel ze gerust!